• liansu
  • tuite (2)
  • tumblr
  • Youtube
  • lingfy

Levetid for fuld elektrisk håndtering af pallestabler?

Al elektrisk håndteringspallestablers batterilevetid i fem eller seks år, hvis al brugsfrekvens for elektrisk bærestabler er for høj, eller hårde ord vil forkorte levetiden, er også levetiden for den helelektriske håndteringspallestabler tæt forbundet med vedligeholdelse, fuld elektrisk pallestabler i at bruge samme frekvens og miljø, hvis god til vedligeholdelse kan forlænges til en vis grad helelektrisk pallestablers levetid.Efter fire eller fem års normal drift vil de helelektriske transportstableres arbejdsydelse være væsentligt anderledes end de nye helelektriske transportstableres, fordi slid på delene af de helelektriske transportstablere fører til langsomme arbejdseffektivitet og øget støj.

Hvis de elektriske stablere har været brugt i fire eller fem år eller mere, er det nødvendigt at observere deres tilstand før hver brug.Hvis køretøjet er i dårlig stand, og hastigheden på de elektriske stablere bliver langsommere og langsommere, er vi nødt til at skrotte og opdatere dem i tide.Venligst bemærk ved brug.

1. brug af batterier til at være fuldt opladet, må du ikke skylle halvdelen af ​​stikket, så meget beskadiget til batteriet.

2. Undgå at udsætte batteriet på steder med høj temperatur.

3.Anbring ikke stableren på et regnfuldt og vådt sted for at forhindre beskadigelse af batteriet.

4. batteriopladning kan være fuld, sæt ikke opladeren i i lang tid og overopladning.

Hvis ovenstående problemer løses, kan stablerens batterilevetid forlænges.

sytrf


Indlægstid: Okt-09-2022